Fredrik Bock

theorbe &
renaissanceguitar

Den svenskfødte guitarist/lutenist Fredrik Bock studerede på Carl Nielsen Academy of Music, Odense, hvorfra han tog sin eksamen med højeste karakter i 2000.
Mens han studerede klassisk guitar på C.N.A, begyndte han at få undervisning på barokguitaren og efter endt eksamen har Fredrik valgt at specialisere sig på barokguitar og de forskellige lutinstrumenter. Disse instrumenter har han siden 1998 studeret ved Hochschule für Kunste, Bremen, hos Prof. Stephen Stubbs.
Fra 2001-2003 studerede han i solistklassen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, København, med Prof. Stubbs som lærer. Han har modtaget undervisning af bl. a. Hopkinson Smith, Nigel North og Rolf Lislevand. Han har fra 1999 til 2001 fået tildelt det svenske Kungliga Musikaliska Akademien´s stipendium for sit arbejde med barokguitaren. Fredrik Bock har optrådt som solist med Odense Symfoniorkester og er hyppig akkompagnatør til forskellige solister og ensembler, bl.a Concerto Copenhagen og det danske vokalensemble Ars Nova. Som continuospiller har han medvirket i operaforestillinger bl.a. på Det Kongelige Teater i København og på Den Fynske Opera.


festival@renaissancemusik.dk